Raindrop tehnika

Raindrop tehnika je specifična tehnika nanošenja većih količina kemotipiziranih eteričnih ulja na područje kralježnice sa svrhom tretiranja tegoba poput skolioza i kifoza, išijasa, boli kralježnice i okolnih mišića, raznih infekcija virusima i bakterijama, multiple skleroze, bolne ukočenosti mišića, leđa i sličnih tegoba, a posebno se djelotvornom pokazala u opuštanju od stresa. Ova tehnika pomaže tijelu da samo korigira iskrivljenja kralježnice i druge poremećaje, te da ga dovede u strukturalni i energetski balans.

Raindrop tehnika temelji se na staroj teoriji da su mnoga iskrivljenja kralježnice posljedica virusa ili bakterija koje se nalaze uzduž kralježnice i uzrokuju upale koje stežu i grče okolno mišićno i vezivno tkivo, pa time iskrivljuju i samu kralježnicu.

Ono što donosi zapanjujuće rezultate je nježno djelovanje eteričnih ulja, pa nije ni čudo što ovu tehniku neki zovu «kiropraktičar iz bočice». Pomno odabrane kombinacije eteričnih ulja koje se koriste u ovoj tehnici jačaju fizičko tijelo, djeluju opuštajuće na mišiće uz kralježnicu, a to rezultira spontanim vraćanjem kralježnice u ispravan položaj. Eterična ulja čiste organizam, pročišćavaju limfu, snaže i regeneriraju organizam.

Posebno dubinsko djelovanje eteričnih ulja nastaje zahvaljujući njihovoj sposobnosti da vrlo brzo prolaze kroz kožu i ulaze u tkivo tijela i povećavaju terapeutski efekt. Jednostavna i učinkovita metoda u poticanju imuniteta, te u strukturalno energetskom centriranju. Također, istraživanja pokazuju da eterična ulja imaju fantastičan efekt na inhibirajući rast bakterija staphyloccoccus i streptoccoccus.

Raindrop tretmani preporučuju se kod:

– autuoimunih bolesti (multipla skleroza, reumatoidni artritis i dr.)
– tegoba kralježnice (skolioza, kifoza, lumbo-ishijalgije)
– stresa, živčane iscrpljenosti, nesanice, nervoze
– smanjenog imuniteta i pomanjkanja energije
– prevencije nastanka prehlada i gripe
– bolova u leđima i kroničnog umora
– herpes zoostera
– melankolije
– depresije

Svako eterično ulje djeluje na podizanje frekvencije organizma a u sinergijskom djelovanju u kombinaciji za Raindrop višestruko je pojačan uticaj na energetsko stanje organizma pa se preporuča i kao dodatak svim ostalim terapijama.
Praksa je pokazala da je potrebno šest do deset terapija kod težih slučajeva, dok je preventivno dovoljno napraviti tri terapije,pa povremeno ponoviti. Mogućnost terapije u vašem domu u Splitu i okolici.